PDT behandling är en effektiv fotodynamisk behandlingsmetod för de flesta hår- och hårbottenproblem samt håravfall. PDT färgterapi är en erkänd certifierad medicinsk behandlingsmetod med över tjugo års vetenskapliga studier. Den utvecklades på NASA och baserar på biologisk kall ljusbestrålning med mycket hög energi och i över 20 år tillämpas den bland annat inom dermatologi samt estetisk medicin. Vi på Living Life Center använder den i behandlingar mot håravfall samt mot andra hår- och hårbottenproblem, som: mjäll, eksem, psoriasis, klåda, överdriven talgproduktion, tunt hår, och andra överkänslighetsreaktioner.

Vid andra hår eller hudproblem kompletterar vi PDT behandlingar med Mon Rin trikologiska hårvårdsprodukter som vi är stolta över att kunna erbjuda vara kunder.

Vår ambition är att leverera service, tillgänglighet och kunskap så tveka inte att KONTAKTA OSS under din inköpsprocess eller om du vill boka en distanskonsultation. Vi finns för dig även under tiden du utför dessa behandlingar hemma.