Möt Sofie Waller

Sofie Waller är kvinnan bakom företaget Living Life Center. Hennes tankesätt karakteriseras av en kombination av den moderna kunskapen inom branschen och de österländska grunderna. Det som gjort henne framgångsrik är hennes helhetstänkande och personliga engagemang där allt är lika viktigt, från modern utrusning, diagnostikmetoder, kompletterande tester, verksamma ingredienser och utformning av behandlingar.

Välkommen till kliniken som bryr sig om ditt hår och din hälsa

LLC har vi specialiserat oss på problem som tar sig uttryck i förändringar i huden, håret och hårbottnen. Det kan gälla acne och finnar, eksem eller håravfall, mjällbildning, överdrivet fett eller torrt hår, klåda eller andra oönskade förändringar. Vår utgångspunkt är alltid att söka de bakomliggande orsakerna och har sin grund i ett holistiskt synsätt. Detta medför att vi också kan välja eller rekommendera en individuell terapi som hjälper att behandla källan till kundens ohälsa. Living Life Centers koncept bygger på komplementärmedicinens princip, där människan betraktas utifrån ett holistiskt synsätt (helhetssyn). Vi kan därför erbjuda flera olika behandlingar som stärker varandra och garanterar önskade resultat.

LLC garanterar engagerat bemötande samt certifierade behandlingar och produkter.
Hår i hårbottenproblem är var största specialitet där grunden för vår kunskap är Trikologi.

LLC i Göteborg samarbetar bland annat med Tricologi Center Dermotricos i Italien, Mon Rin i Italien och ett Center för Komplementär Medicin i Polen, Hårmineralanalys laboratorium BIOMOLMED i Polen, Humoralpatologiskt Laboratorium i Tyskland, Maximum Existens i Norge.

LLC jobbar med en av de bäst recenserade varumärket inom Trikologi som passar alla som bryr sig om sitt hår, sin hälsa och miljön. Genom att använda Mon Rin hårvårdsprodukter kan man förebygga många oönskade hår- och hårbottenproblem samt frigöra badrumshyllor från en massa onödiga hårvårdsprodukter. När vara kunder delar sina upplevelse och resultat med andra bryter vi tabun kring hår- och hårbottenproblem samt håravfall. 

I Living Life Centers koncept ingår, förutom produkter och behandlingar, ett omsorgsfullt utarbetat träningsprogram för säljare och terapeuter samt säljstödsmaterial.

LLC DELAR ÅRLIGEN UT ETT STIPENDIUM TILL AMBITIÖSA FRISÖRSTUDENTER SOM VILL UTVECKLAS I SIN YRKESROLL