Hårbottenproblem

Mjäll i hårbotten

Fet hårbotten

Hos oss kan du få hjälp med 

Håravfall – Alopecia – Mjällbildning – Klåda – Psoriasis – Eksem – Acne – Fett eller Torrt hår – Fet eller torr hårbotten – Frissigt hår – Glanslöst och risigt hår – Lockigt hår – Kemiskt skadat hår – Livlöst hår eller tunt hår och flera andra oönskade förändringar.


Håravfall, hårbottenproblem eller missnöje med sitt hår är personligt och individuellt, inget fall är det andra likt. Innan vi påbörjar en behandling är det viktigt att vi har undersökt dina möjligheter att få ett bra resultat. Grunden för att diagnostisera problemen är Trikologi – lära om hår och hårbotten samt mikrokameraundersökning. Under den individuella konsultationen rekommenderar vi en behandlingsplan utifrån dina egna förutsättningar. Konsultationen binder dig inte att påbörja en behandling.


I alla behandlingsmetoder ingår även terapeutiska och naturbaserade hårvårdsprodukter av märke Mon Rin som vi är stolta över att kunna erbjuda vara kunder.
Efter avslutad behandlingsperiod brukar vi genomföra en kontrollfotografering för att dokumentera behandlingens utveckling. Bilderna som tas vid kontrollen behandlas konfidentiellt och lämnas endast ut till behandlingsmottagaren.Mikrokameraundersökning


Vi använder DermoTricos mikrokamera som är utvecklat för professionell undersökning av hårets och hårbottenskondition. Via en monitor kan vi tydligt se arten av problemet, såsom blockerade hårsäckar, torrt eller fett mjäll, psoriasis, eksem, begynnande håravfall. Vid behov kompletteras kameraanalysen med andra tester och kostrådgivning för att söka samband med kroppens allmäntillstånd.
Hela konsultationen tar cirka 45–60 minuter och kostar 780 kr.


Vår ambition är att leverera service, tillgänglighet och kunskap så tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar över eller om du vill boka en distanskonsultation.